HTML

Dionysos BorBlog

Hírek borokról, borkóstolásról, bortúráról, bortanfolyamról... minden ami bor!!!

Friss topikok

Linkblog

Magyarország legjobb pálinkája!!

2010.04.20. 12:25 Dionysos Borház

 

A XVIII. Magyar Országos Pálinka és Nemzetközi Gyümölcspárlat Verseny bíráló bizottságának döntése alapján ebben az évben a Brill Pálinkafőzde 2009-es Irsai Olivér szőlőpálinkája lett Magyarország legjobb pálinkája. A Harcon található pálinkafőzde a megtisztelő cím mellett 2 champion, 7 arany, 9 ezüst és 2 bronzérmet szerzett.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ahogy számos más Brill pálinkát is, ezentúl Magyarország legjobb pálinkáját is megvásárolhatod szaküzletünkben.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dionysosborhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr781936847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sompalinka · http://sompalinka.blog.hu/ 2010.04.20. 18:33:23

A versenyt megelőzően alapvető kételyeim voltak a tradicionálisan gyenge szakmai színvonalú rendezés miatt. Most az eredményeket látva - és miután ismerem a versenyzők jelentős részét - valami elmozdult, valami nagyszerű történt! De... abban bizonytalan vagyok, hogy a "szakmai zsűri" tevékenysége javult volna fel jelentősen, sőt biztos vagyok, hogy NEM! Talán inkább egy évek óta tartó színvonalas főzdei, pálinka-szakmai munka "kényszerítette ki" az említett szép eredményeket, melyet ma már nem lehetett elhallgatni, nem lehetett háttérbe tolni, nem lehetett a gyengét felpontozni, a jót lepontozni a több éve kártékonyan működő, egyéni érdekeket szolgáló "zsűrinek". Épp ezért elismerés a Brillnek, a Bestillónak, a többieknek, mert győztek, és mert legyőzték a szakmaiatlanságot!

E.G.O. 2010.04.27. 22:14:52

Én azért - ismervén a mostani zsűri több tagját - nem állítanám, hogy kontárok kóstoltak. Mindenesetre örülök az eredményeknek, legtöbbje megegyezik az én elképzeléseimmel, gratulálok a győzteseknek!
süti beállítások módosítása