HTML

Dionysos BorBlog

Hírek borokról, borkóstolásról, bortúráról, bortanfolyamról... minden ami bor!!!

Friss topikok

Linkblog

Bemutatjuk: arany- és ezüstérmes díjakkal büszkélkedő pince

2010.09.30. 15:16 Dionysos Borház

 Találós kérdés: Vajon melyik pincét mutatjuk be?

Többgenerációs pincészetük, több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkájuk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei.

A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincéjük azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A vásárlók szeretete mellett a szakma is elismeri pincészetük borait, amit mi sem bizonyít jobban, mint a 2009-es XXXI. Országos Borversenyen, a Vinagorán, a brüsszeli Monde Selection és a bordeauxi Challenge International du vin borversenyeken elért arany, illetve ezüstérmek.

Pécsett a Széchenyi tértől mindössze 5 percre, a Kálvária domb alján található az érdeklődésre méltán számot tartó látványpince. A Bachmann Zoltán és Bachmann Bálint által tervezett, és B. Soós Klára által berendezett pincében minden pécsi talál magának egy palack bort, hiszen hozzávetőlegesen 160 000 üveget tárolnak ott. Egyedi színvilágot kölcsönöz a pincének a járataiban elhelyezett sok ezer palack izgalmas fényjátéka.

-----------------------------------------------------
Látogassátok meg őket, kóstoljátok meg boraikat!
-----------------------------------------------------

Borkóstoló

Erre egy remek alkalom lesz 2010. október 7-én, csütörtökön, 18 órától megtartásra kerülő kóstoló, ami a Somogyi Pince (igen, őket mutattuk be!) borait mutatja be.

Gyere, és kóstold meg Te is! Részletekért pedig hívd a 06 1 248 0733-as telefonszámot!


Helyszín:
Dionysos Borház (1066 Budapest, Dessewffy utca 22.)
Időpont: 2010. október 7., 18 óra
Telefon: 06 1 248 0733
E-mail: marketing @ dbhq.hu
Belépő: 2.000 Ft
Limit: csak a 24 leggyorsabb jelentkezőt tudjuk fogadni

Várunk sok szeretettel!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dionysosborhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr372334793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása