HTML

Dionysos BorBlog

Hírek borokról, borkóstolásról, bortúráról, bortanfolyamról... minden ami bor!!!

Friss topikok

Linkblog

10 - 9 - 8... 2 - 1 - 0 !!! Most már lehet jelentkezni!

2010.10.20. 15:49 Dionysos Borház

Hamarosan bemutatjuk Magyarország legkedveltebb borfajtáját, a Cabernet Franc-t. Jövő csütörtökön egy exkluzív borkóstolón hat kiváló magyar nedűt ízlelhetünk meg. De csak a legelszántabbaknak ajánljuk, hiszen ezek a borok nem mindennap kerülnek a poharakba. Ráadásul nem is tudunk mindenkit fogadni, hiszen csupán a 24 főt tudunk kényelmesen vendégül látni borházunkban. Így most (is) csak a 24 leggyorsabb jelentkező vehet részt ezen a különleges bemutatón.

Már többen jelezték hetekkel ezelőtt, hogy "légyszi, légyszi, írj fel, mert mindenképp szeretnék a Franc-kóstolón részt venni!", és ilyen előregisztrált Cabernet Franc rajongóból 12-t fel is írtunk. De... (és ez feléjük is szól!) most mindenkit arra kérek, így Téged is, hogy, amennyiben valóban szeretnéd jövő csütörtökön végig kóstolni ezt a nem mindennapi borsort, töltsd ki a jelentkezési lapot itt.

És akkor hát jöjjön a borsor!


 

  1. Ikon Cabernet Franc Evangelista (2007)
  2. Vesztergombi Cabernet Franc Válogatás (2006)
  3. Vincze Béla Birtokbor Cabernet Franc (2007)
  4. Bolyki Cabernet Franc (2007)
  5. Janus Cabernet Franc (2007)
  6. Kiss Gábor Code (2007)

 


Szeretnék néhány szót szólni a kitűnő borászokról is (a borokról, majd a kóstolón):

Az Ikon Borászat főborásza, Konyári János lett 2008-ban "Az Év Borásza". Ugyancsak "Az Év Borásza" (hivatalos néven: Az Év Bortermelője) lett 1993-ban Vesztergombi Ferenc, 2005-ben Vincze Béla is. Bolyki János fokról fokra szeret előrehaladni. Ennek következtében rövid időn belül kétszer hívta fel magára a figyelmet. Tavaly ő volt az esztendő fiatal borásza, nemrég pedig az év egri borásza címmel ismerték el munkáját. A Janus Borház egy fiatal, ígéretes pincészet - remek borokkal. Kiss Gábor: a fiatal borászok között talán Ő az első, aki nem édesapja vállalkozását folytatta, hanem az ő segítségével építette fel eme dicséretes produktumot. Gábor alapelve, hogy csak szép bort szeretne a piacon tudni, tehát gondos válogatás eredménye a bor, melyet tőle kóstolunk.

Kedvcsinálónak talán ennyi is elég. A többit pedig majd jövő héten személyesen is szemügyre veheted... ha szeretnéd!

A kóstolót a szokott helyen, a Dionysos Borházban tartjuk 2010. október 28-án, csütörtökön 18 órai kezdéssel.
A belépő 4.000 Ft.
Limit: 24 fő.

Gyere Te is!
Kattints ide, hogy megkóstolhasd meg a legnépszerűbb borfajta válogatását!

Várunk szeretettel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dionysosborhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr862386275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása